Despre

Pe acest blog veţi găsi informaţii despre Noua Conştiinţă sau mai simplu spus: cel puţin un alt punct de vedere la ceea ce este denumit spiritualitate, ştiinţă, viaţa de zi cu zi.

Informatiile de pe acest blog sunt organizate astfel incat sa prezinte anumite idei din Scoli care se regasesc pe alte canale media sau informationale in viata de zi cu zi. Mare parte dintre idei se regasesc in anumite filme, astfel ca este uneori oportun sa le prezint si ca suport pentru a nu parea ca discutam despre ceva nemaiauzit sau altceva, ci despre viata si despre a trai. In general, participantii la Scoli realizeaza – la final – ca `stiau` aceasta informatie, poate ca doar trebuia o actualizare si o definire a acesteia. Alti participanti chiar considera ca merita investitia si, uneori, declansarea unor schimbari – asteptate sau banuite – in viata lor, pentru a merge mai departe in calatoria lor proprie.

Subiectul principal este Conştiinţa DreamWalker: un alt punct de vedere asupra vieţii şi morţii prin care viaţa şi moartea au un înţeles profund, dincolo de orice speculaţie filosofică şi dincolo de orice dezbatere intelectuală, despre cum puteţi accesa în siguranţă şi la potenţialul cel mai înalt aceste informaţii – Şcolile DreamWalker -, experienţe şi impresii ale acestor experienţe la nivelul vieţii de zi cu zi, materiale audio-video care pot facilita pregătirea pentru experienţa Şcolii şi, ulterior, folosirea metodelor în propria viaţă, cu opţiunea de a putea oferi experienţa dvs. sub formă de servicii profesionale prietenilor, familiei sau altor oameni care-şi doresc acest lucru.

Datorită modului de prezentare al Şcolii şi caracterului pragmatic al informaţiei care poate declanşa transformări profunde la nivelul fiinţei, până la nivelul vieţii şi al percepţiei exterioare, recomandarea pe care o pot face este să aveţi încredere în alegerile pe care le faceţi.
Dacă aţi găsit această adresă, dar consideraţi mai importantă tradiţia spirituală şi religioasă la care aderaţi, recomandarea este să căutaţi alte site-uri care pot răspunde căutării dvs.

Aceste informaţii sunt prezentate ca răspuns la solicitarea grupului (spiritual) numit Shaumbra, www.crimsoncircle.com, pentru a putea integra cu delicateţe Noua Conştiinţă/Noua Energie în propria viaţă.