Școala Tranziției DreamWalker® pentru Moarte a lui Adamus Saint-Germain

Școala Tranziției DreamWalker® pentru Moarte a lui Adamus Saint-Germain

Prezentată de profesor certificat Florin Mandiuc

Data: 19 – 21 februarie 2019
Loc: Brașov, România

Această școală transformațională are două focalizări distincte. Școala DreamWalker pentru moarte a fost înregistrată originar în 2006 pentru a furniza informații, instrucțiuni și experiență pentru cei care doresc să-i asiste pe alți oameni în tranziția lor prin moarte. Acest serviciu profund poate schimba cursul evoluționar al călătoriei cuiva prin viețile de pe Pământ și, de asemenea, îl afectează profund și pe ghidul DreamWalker – tu –  în propria sa călătorie a transformării și Realizării. 

În 2017 Adamus a adăugat câteva sesiuni la această școală, actualizând informația și focalizarea pentru a aduce beneficii directe celor care sunt dedicați pentru Realizarea întrupată în această viață. În timp ce ar putea părea că moartea are puțin de-a face cu a trăi o viață iluminată, de fapt este unul dintre cele mai importante considerente pentru a alege libertatea. Trecerea prin ceea ce Adamus numește „moartea întrupată” eliberează pe cineva pentru a trece dincolo de marcherul de „sfârșit al vieții” în eternul Acum, unde adevărata iluminare poate fi realizată. 

Fie că vreți să-i asistați pe alții în a muri conștient sau pur și simplu să vă  dați vouă înșivă darul unei conștiințe profund extinse și realizare, Școala DreamWalker pentru Moarte poate fi o parte importantă și vitală a călătoriei dumneavoastră. Adamus aduce în față cunoașterea și tehnicile care erau practicate în vremurile străvechi, dar acum actualizate pentru focalizarea Noii Energii și a conștienței moderne. În această școală veți experimenta alte tărâmuri, incluzând pe cele Apropiate Pământului și Cristaline/tărâmurile Creației și Podul de Flori. Veți reveni din aceste experiențe cu o profundă înțelegere personală a morții și cu o apreciere profundă a vieții însăși. De asemenea, veți fi invitat să călătoriți în propria dvs. „moarte” și să treceți prin acea poartă finală către libertate. 

Această școală de trei zile include o experiență concretă de DreamWalk, precum și ghidare pentru a lucra cu alții ca Facilitator profesional DreamWalker pentru Moarte.

Apăsați aici și aici pentru a vedea fragmente din Școala Tranziției DreamWalker pentru Moarte.

Pentru mai multe informații despre școala DreamWalker pentru Moarte folosiți acest link: https://www.crimsoncircle.com/Events/Advanced-Studies/Advanced-Studies-Classes/Dreamwalker-Death.

Limba: Prezentarea video este în limba Engleză; subtitrarea în limba română; discuțiile sunt în limba română.

Data
19 – 21 februarie 2019

Orar:    
Marți, 19 februarie: Înregistrarea 9:30 – 10:00
Marți, 19 februarie: 10:00 – 17:00
Miercuri, 20 februarie: 10:00 – 17:00 
Joi, 21 februarie: 10:00 – 16:00 

Loc:
Brasov, Romania
(Adresa va fi comunicată participanților înscriși.)

Cazare:
Contactați-ne pentru recomandări privind cazarea

Cost: 550 USD
(Cazarea, masa și transportul nu sunt incluse)

Înregistrare: preferăm să ne contactați pentru a afla dacă mai sunt locuri disponibile.
Online: https://store.crimsoncircle.com/dreamwalker-death-transition-school-brasov-romania-february-19-21-2019.html

Nota:  Cei care au parcurs deja această școală și doresc să participe din nou beneficiază de o reducere de 50% și sunt rugați să ne contacteze înainte de a se înscrie.

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renunțare, cu 72 de ore înainte de eveniment, este de 25% (taxa de renunțare nu se aplică dacă acceptați un certificat cadou)
*Taxa de renunțare, în mai puțin de 72 de ore de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optați pentru forma de certificat cadou)

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați:
New Energy Teacher: Florin Mandiuc
Mobil: 004 0771 304 824
Email: florin.mandiuc@gmail.com  
Website: https://noutatishaumbra.wordpress.com/

Reclame