Viața Maestrului Partea 7: Eu Sunt Creația

on

Experiența cu multe potențiale care pot fi simțite și permise și, pentru mine, a fost de genul simțire, simțire și permitere și, apoi, din nou. De data aceasta momentele AHA au fost mai mult la nivel de simțiri, nu prea mult în minte și doar continuând dincolo de minte și în simțiri profunde. Poate fi aceasta cea mai importantă experiență? Probabil, însă las pe fiecare să decidă pentru sine. Pentru mine este cu siguranță.

După ceva vreme, mintea a început să se adapteze și să aducă câteva cuvinte, însă experiența este de a merge în simțiri și integrare. Așa că, pentru mine a fost interesant de observat că după alegerea de a parcurge materialul în prima parte, activitățile din lumea exterioară au început să-mi facă timpul disponibil tocmai pentru a face asta și, înainte să încep să număr, deja am trecut de 3 ori prin material, doar simțind și experimentând. Ce vreau să spun este că am trecut de 3 ori pentru că abia a treia oară am simțit un fel de echilibru în timp ce mă uitam la material din nou, observând câteva eliberări și schimbări ale percepției și la nivelul minții… deci, acum pot spune că eliberarea vechilor concepte despre creație și de ce suntem aici nu sunt chiar o glumă, se poate întâmpla în viața practică. Am făcut o pauză de 8 zile înainte să accesez următorul segment, însă toate simțirile din primul segment erau ca un ecou în fiecare zi și în fiecare fel posibil. O experiență colaterală a fost o neașteptată prezentare a Școlii SES cu prietena mea Anca și a fost, de asemenea, din categoria neîntâmplător, doar pentru a vedea că SES cu update conduce direct către acest punct al părții 7 din Viața Maestrului – doar observ cum sunt conectate aceste lucruri. A doua parte a fost de asemenea cam… de trei ori și a fost însoțită de asemenea de simțiri profunde și cu a face loc pentru a le parcurge în timp cu ușurință.

Pe cât de mult îmi place să citesc fragmente de înțelepciune din acest material pe FB uneori, am considerat că experiența personală și simțirile nu ar trebui să fie diminuate de ceea ce scriu, doar menționez că experiența este importantă. Pentru că necesită multă maturitate să ajungi la Eu Sunt Creația, doar simțiți și permiteți ce este potrivit pentru voi. Și simțirea în Eu Sunt care trăiește … de asemenea aduce ceva schimbări, asum.

Acum pot spune că apreciez cu adevărat de asemenea detaliile – filmarea / excepțională, luminile, prezentarea, segmentele de la început și de la sfârșit reprezentând cuvintele lui St. Germain și înțeleg că nu a fost ușor de realizat, așa că adresez multe mulțumiri lui Geoffrey, Linda și tuturor celor din echipa Cirmson Circle pentru această capodoperă împreună cu Saint-Germain și experiențele profunde prin care care ne conduce.

Deci, recomand această experiență pentru cei care vor să simtă, mai ales să se simtă.

https://store.crimsoncircle.com/the-master-s-life-part-7-i-am-creation.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.