Dreamwalker pentru Moarte Curs Cloud

Experiența mea a fost de asemenea una foarte clarificantă… cu această actualizare pe care o așteptam cu nerăbdare. În Școala originară Dreamwalker pentru moarte am fost uimit să descopăr că pot experimenta că există mai multe lucruri în viață și că pot fi accesate într-un mod în siguranță doar urmând regulile așa cum sunt prezentate de către Adamus Saint-Germain, că moartea este doar o tranziție și că frica de moarte este lucrul care te împiedică să trăiești cu adevărat, că mă pot conecta cu ființa mea suverană și să asigur ghidare – dacă aleg – pentru rude sau cunoscuți printr-o experiență Dreamwalk după ce trec dincolo. Și actualizarea acestei Școli a fost cu adevărat următorul pas.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că toate energiile Școlii au fost actualizate, chiar și sesiunile originare, pe care le consideram cea mai clară experiență legată de Dreamwalker pentru Moarte, foarte precise în fiecare aspect al vieții și ca aplicare a conștiinței, sau cum mi-a plăcut să le văd – aproape ca o aplicare a SES, deoarece există multe referințe la SES legat de viața reală, precum și în viața reală a tranziției Dreamwalker pentru moarte.

Update-ul în sine, aduce în prima zi câteva daruri pentru a fi dispus să te conectezi cu acest material, actualizarea majoră fiind că cel care face Dreamwalk este atât de important încât are parte de un dar – experiența Dreamwalk pentru cel care va face Dreamwalk, ghidată de către Eu Sunt pentru a te conduce prin tranziția morții în acum, ceea ce înseamnă să treci de toate lucrurile care nu sunt ale tale sau nu te mai servesc. Acest dar este apoi explicat în actualizarea din a doua zi, când am simțit grija și faptul că este necesar să ne purtăm de grijă datorită procesului prin care facem tranziția – iluminarea întrupată. Apoi mi-au plăcut discuțiile despre actualizarile anumitor reguli și despre cum decurg lucrurile prin Tărâmurile Apropiate, mai ales legat de tendința de a rămâne foarte tare în minte, dacă uiți că poți alege și altceva, iar simțirea celorlalte opțiuni pentru Shaumbra a foat foarte încurajatoare. De asemenea, în legătură și cu alte materiale am început să înțeleg de ce sunt acestea aici și – acum – cum să le aplic. Deci, motto-ul original al Școlii era „Respiră, Eliberează și Permite” iar acum partea cu Permiterea are o nouă perspectivă adăugată care o face mai ușoară și grațioasă și în siguranță – ca să spun așa. Iar actualizarea de la întrebări și răspunsuri a fost interesantă în termeni de aplicabilitate, cu multă claritate.

Sunt încântat că această Școală poate fi disponibilă online pentru oricine dorește să înțeleagă mai multe despre moarte și viață (dacă limba Engleză nu este o problemă) și ca Școală prezentată de Învățătorii Studiilor Avansate ale Crimson Circle pentru cei care doresc să o experimenteze în altă limbă și/sau să devină facilitatori Dreamwalker certificați pentru a folosi asta ca pe o nouă profesie.

Multe mulțumiri lui Adamus, Geoffrey, Linda și echipei Crimson Circle pentru că au făcut acest material important disponibil cu atât de multe opțiuni.

Adresa cursului: https://store.crimsoncircle.com/dreamwalker-death-online-course.html

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.