Viața Maestrului 6: Nu mai vreau (mi-ajunge)

on

Experiența mea cu „Viața Maestrului 6: Nu mai vreau (mi-ajunge)” a fost de asemenea una a unei binevenite pauze și reconsiderări a lucrurilor – să mă uit la ce este în viața mea, ce mă servește și ce mă reține, cu ceva conștientizare și ghidare de al Adamus în acest curs cloud foarte necesar dacă vrei schimbări ca și cum „vreau să văd asta în viața mea acum” și nu doar ca teorii sau concepte. Deci, după prima vizionare a materialului simțeam schimbări intense, care aproape că-mi re-aminteau de Magia lui Merlin 3 unde o parte din conștientizare a fost adusă în discuții de Adamus, însă în acest material este cu mult mai extinsă. Și câteva noi sublinieri sunt aduse în față – să eliberezi cauzele, să înveți să spui și „nu” sau să-ți dai voie să o faci, care are un context similar pentru motivul pentru care ne-am suprimat furia și este vremea doar să o lăsăm să fie exprimată din nou ca o experiență naturală a vieții. Și o detaliată conștientizare a ce înseamnă schimbarea reală, în termenii pe care Adamus îi folosește și, de fapt, noi așteptăm să vedem asta în viața noastră, dar cred că mai întâi noi trebuie să fim conștienți legat de asta.

Pentru mine a fost a doua vizionare a materialului cea care a adus posibilitatea exprimării, care m-a ajutat să pun în cuvinte, după o simțire profundă a multor aspecte ale mele și să-mi permit să fiu conștient pe parcursul acestor pași foarte clari de la Adamus, așa cum este prgătit acest material. Cu siguranță materialul conține acel potențial de a mișca cu adevărat energiile și lucrurile din viața ta și să fii mai conștient de anumite aspecte ale vieții care nu au fost prezentate la niciun curs de pregătire înainte de acesta, și aici mă refer la conștiența de a fi clar în comunicare cu alți oameni și ce înseamnă furia suprimată, de ce este acolo… și cum poate fi folosită ca energie care servește sau pentru claritate.

Înțelegerea schimbării, ei bine, este un alt punct important (pentru minte, să zicem) însă important de a fi simțit, pentru că mintea încă proiectează anumite tipare când te gândești, iar asta nu este schimbare adevărată. Deci asta va aduce claritate legat de ce și cum viața Shaumbra este o viață a schimbării și are potențialul de a ușura lucrurile când treci prin experiența în sine. De exemplu, Adamus spune: viața Shaumbra, călătoria în realizare, este o viață a schimbărilor (pe care le doriți dar, uneori, vă temeți foarte tare de acestea).

Deci, din experiența mea cu materialul, acesta ar fi un curs de parcurs când vrei cu adevărat să vezi schimbări în tine și în viața ta, și îl recomand cu multă căldură.

Chiar dacă nu este un subiect ușor și nu unul care să fie preferat, acesta are valoarea sa și este cumva necesar (mai ales pentru noi ca Shaumbra), și trebuie să recunosc și să mulțumesc lui Adamus, Geoffrey, Linda și personalului Crimson Circle pentru acest material uimitor, cu frumusețe și claritate, pe scurt: foarte practic.

Adresa web: https://store.crimsoncircle.com/the-master-s-life-part-6-no-more.html

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.