ProGnost 2018 – Chemarea la Conștiință

Experiența mea cu ProGnost 2018 a fost de asemenea despre a simți o nouă schimbare în conștiință, Chemarea la Conștiință, și pot povesti acum despre efectele și însemnătatea parcurgerii acestui curs cloud după o vreme.

În primele două sesiuni Adamus ne duce spre a fi conștienți despre ceea ce nu se vede la știri, însă ar trebui să conștientizăm și, de asemenea, că se adresează minții pentru ca să observe și să aibă o imagine clară despre cum evoluează lucrurile pe Pământ și ce va aduce echilibru acestui proces, punctând din când în când că nu este ceva la care să lucrăm sau să ne batem cu. Și, desigur, sesiunea a treia este mai mult despre de ce suntem aici exact în aceste vremuri.

Pentru mine a fost destul de important să înțeleg convergența factorilor – conștiință, tehnologie, evoluție – care fac lucrurile să pară intense și complexe, însă privind la noul termen – pandelution, acestea încep să capete un sens după o vreme. Este interesant de notat faptul că Celebrarea Saltului Cuantic (2007) a marcat un punct din care nu ne mai puteam întoarce de pe această cale pe care suntem acum și, ei bine, doar acum devine tot mai clară însemnătatea acestui fapt. Reamintirile constante sunt de a fi în prezența noastră, în corp și conștienți / în conștiință și fără bătălii (desigur). Semnificativ legat de imaginea de ansamblu te face să admiți că da, poate că am probleme ale mele, însă poți începe să vezi cât de nesemnificative pot fi acestea în imaginea de ansamblu. Asta consider că este o experiență interesantă. Apoi că fără conștiință este înfricoșătoare perspectiva. Însă tehnologia va onora și servi dacă este prezentă conștiința.

Și pentru experiența de a privi la de ce ești aici și cum poate arăta interacțiunea cu tehnologia, da, Chemarea la Conștiință are o însemnătate profundă. Sunt câteva perspective legate de fragmentarea timpspațiului de observat (nu de gândit și de mers în frică sau procesare sau îndoială), ci faptul că Shaumbra va explora aceasta într-un mod în siguranță. Deci, dacă doriți să experimentați o schimbare de conștiință, aș spune că acesta este unul dintre cursurile cloud ca să faci asta.

Trebuie să remarc cum a fost pregătit studioul, luminile și cum a fost pregătit spațiul sigur pentru această experiență și pentru toate acestea îmi exprim mulțumirile profunde către Adamus, Geoffrey, Linda și personalul Crimson Circle pentru o experiență foarte profundă.

Accesati: https://store.crimsoncircle.com/prognosttm-2018-into-the-new.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.