Darul clarității

Asa cum majoritatea Shaumbra isi amintesc, la sfarsitul seriei Incorporarii a fost prezentat shoud-ul de incheiere – Darul Claritatii. Dupa acesta, a mai fost o scurta intalnire si un shoud in care a fost explicitat acest `Dar al Claritatii`. Revizuind acest material de curand am descoperit cu placere si bucurie cat de frumos este prezentat acest `Dar al Claritatii`:

Tobias – Channel-ul de încheiere al lui Tobias la MSNEC 2005

Si asa este dragi, dragi Shaumbra, ca noi continuam aceasta energie a clasei Noului, stand cu voi toti chiar acum in acest spatiu sacru, ascultand minunata muzica de harpa, ascultandu-va respiratia. Eu, Tobias, ma gandesc ca am murit si am mers in ceruri (audienta rade). Si, apoi, imi amintesc ca asa am facut (mai multe rasete).

Am stat impreuna asa ca acum in grup, uneori exact acest grup, alteori mai putini, alteori cu multi, multi mai multi. Am mai stat asa impreuna ca acum in trecut. Oh, in Templele din Tien erau zeci si mii dintre noi care stateau impreuna intr-un spatiu la fel ca acesta, multi-dimensional, divin, omenesc. Dar stateam asa, literalmente, saptamani intregi. Nu mai trebuie sa o facem atat de indelung. Am stat impreuna ca acum inainte, in pesteri, in timpurile lui Yeshua. Am stat impreuna ca acum inainte, in salile de conferinte in ceea ce ati numi vremurile intunecate. Am stat impreuna in grupuri mici in vieti nu atat de indepartate… doar stand… doar sorbind dulceata momentului… doar acordandu-ne timp pentru a ne aminti ca eram ingeri, toti dintre noi… ca suntem lumina… si ca suntem intunericul… si ca suntem oameni… dar, cel mai important dintre toate, ca suntem dumnezeu de asemenea… oh, o experienta incredibila.

Deci, ne putem acorda acest moment aici, in aceasta sala de conferinta… sa contopim impreuna toate acele intalniri pe care le-am avut… toate acele alte momente sacre in care doar luam o pauza… doar o mica pauza de la activitatile de zi cu zi… programul nostru… activitatile noastre casnice… si serviciile noastre si familiile noastre… doar sa ne acordam acel moment de a fi impreuna ca Shaumbra.

In ultimul an ati trecut prin incorporare, acceptarea fara frica a tot ce este, in special acceptarea fara frica a voastra insiva – ah, cel mai greu lucru prin care va trece vreodata un om. De ce? Deoarece atunci cand sunteti in forma materiala totul este mult mai dens. Este mai lipicios. Se ataseaza de voi mai mult. Durerile sunt mult mai reale. Si ar trebui sa fie. Durerea este mai dureroasa. Sunteti mai constient de ea atunci. Si asa este felul in care functioneaza aceasta realitate tridimensionala. Va permite sa o simtiti, sa o cunoasteti, sa o simtiti mult mai mult decat atunci cand sunteti in nivelurile etherice.

Invatand sa va incorporati, sa incorporati tot despre voi… este atat de dificil dar, totusi, unul dintre cele mai mari daruri dintre toate… sa va incorporati… sa fiti voi… sa aduceti inapoi toate partile si fragmentele cu iubire… sa le aduceti inapoi in centru… in cercul iubirii voastre… fara sa mai respingeti… fara sa mai separati… ci aducandu-le pe toate inapoi impreuna. Oh, si asa cum am spus de multe ori acum, cand aduceti totul inapoi, atunci puteti binecuvanta si elibera chiar structura acelor creatii si sub-creatii. Si acum plecati intr-o calatorie incredibila, o aventura, o expresie. Atunci cand eliberati acestea, totul poate pleca spre nivelul sau urmator corespunzator.

V-ati incorporat in orice fel, ati invatat sa incorporati acei oameni care va sunt aproape in viata. Si, uneori ati descoperit ca incorporarea inseamna, de fapt, eliberarea, acceptarea acestora, acceptarea ca ei va sunt parteneri sau copilul vostru sau chiar pentru unii dintre voi parintele vostru. I-ati incorporat. Si, apoi, ii puteti elibera. Ce binecuvantare ca nu mai aveti acele conexiuni, conexiunile Vechii energii, cu ei… ce binecuvantare ca ii puteti elibera deoarece atunci cand ii lasati sa plece, de asemenea, va permiteti si voua sa plecati.

Acestea sunt principii minunate, simple ale energiei… Noii Energii… minunate, simple principii ale Spiritului… creatia continua… o incorporare continua… si o eliberare continua. Este fluxul. Este ceea ce aduce viata sincronicitatilor. In ultimul an ati invatat cum sa va eliberati sufletul, cum sa-l scoateti din orice structura cristalina sau capcanele in care l-ati pus, din orice gaura in pamant. Ati invatat sa va permiteti sa plutiti dincolo de realitatea in care ganditi ca sunteti. Si acum, intr-adevar, este timpul sa treceti la practica cu toate acestea. Ati invatat despre acestea. Le-ati respirat in voi. Le-ati incorporat. Si acum este timpul sa le exprimati la propriu in viata voastra.

Amintiti-va, Dumnezeu nu este o putere. Dumnezeu este o expresie. Deci, Dumnezeu, acum este momentul ca voi sa luati toate acestea si sa le exprimati in viata voastra. Am vorbit ieri despre claritate, darul, acest minunat dar al claritatii. Inca pluteste. Aceasta nestemata a claritatii pluteste in aceasta camera. Inca se descarca in voi, inca va hraneste acest dar. Unii dintre voi v-ati jucat cu el in aceasta zi, intrebandu-va ce este aceasta claritate, ce inseamna ea pentru voi.

Ceea ce veti incepe sa vedeti si sa simtiti pe fiecare nivel… cand va uitati la ceva, de exemplu, prin ochii vostri fizici… va uitati la rosul din draperiile din spatele nostru. Este un rosu diferit, un rosu nou. Are mai multa adancime si mai multa culoare decat avea inainte.

Aceasta este claritatea. Cand vedeti aceasta tesatura rosie cu o noua vibratie si intensitate atasate ei, cand faceti o respiratie profunda si clara, atunci vedeti dincolo de ceea ce a fost doar o tesatura rosie. Incepeti sa vedeti alte atribute ale sale. Incepeti sa vedeti multi-dimensional. Probabil, colorile incep sa se schimbe sau sa devina mai vibrante. Probabil, vedeti ca in aceasta tesatura rosie sunt ingeri. Da, ei au stat acolo tot weekend-ul.

Cu aceasta noua claritate muzica auzita din corzile harpei… acestea preiau o noua intensitate si frumusete, probabil o dulceata pe care n-ati auzit-o inainte. Ah… aceasta este claritatea… vedeti… o noua claritate. Si ceea ce simtiti pe pielea voastra chiar acum… vedeti, nu trebuie sa fie impinse sau fortate. A fost tot timpul acolo. Oh, si probabil unii dintre voi gandesc ca trebuia sa va proiectati intr-un fel multi-dimensional pentru a va forta sa vedeti ceva. Oh, nu trebuie deloc.

Claritatea vine chiar si in alimentele pe care le mancati, preluand noi gusturi si noi vibratii in ele. A fost tot timpul acolo. A fost tot timpul disponibil ca potential. Voi doar nu erati deschis catre el.

Ca vorbim despre claritatea alimentelor, orice mancati, curatati-l inainte de a-l pune in gura. Curatati-l. Cu alte cuvinte, eliberati orice ar fi dezechilibrat sau impur inainte sa intre in corpul vostru. Nu necesita forta. Nu dureaza 10 minute inainte sa-l mancati ca sa faceti asta. Doar priviti farfuria, priviti mancarea si curatati. Chiar inainte sa-l ingerati, il va aduce la o stare de energie originala pentru corpul vostru.

Deci, probabil ca daca este un burger mare si gras pe care il puneti in gura voastra si va temeti de toate aceste – cum sa spun – energii dezechilibrate, curatati-le, fara forta, doar curatati. Aduceti-le la starea lor energetica originala si, apoi, bucurati-va. Stim ca unii dintre voi ar putea sa nu fie de acord cu aceasta, gandesc ca trebuie sa treceti prin rutine. Dar, dragi prieteni, acesta este potentialul Noii Energii. Si este acolo pentru voi chiar acum.

Daca va amintiti cu adevarat, am facut multe dintre acestea, mai ales in Lemuria, cand trebuia sa curatam plantele si chiar, uneori, produsele animale pe care puneam in gurile noastre. Corpurile noastre, corpurile fizice, nu erau nici pe-aproape atat de capabile sa faca fata acestor energii asa cum este corpul vostru fizic acum. Am reglat fin corpul fizic. Puteti curata mancarea si apa.

Puteti curata energiile in camere. Intrati intr-o incapere plina de oameni. Si, da, asa cum stiti, energia poate fi perturbatoare si dezechilibrata si poate sa va dea dureri de cap si sa va faca sa va simtiti obositi. Doar o curatati. O aduceti inapoi la starea ei originala de energie… pentru voi insiva. Nu incercati sa schimbati pe nimeni din camera. Curatati pentru voi.

Treceti dincolo de mascarada, de masca, de fatada, inapoi la energiile originale. Curatati incaperea, fara judecata, desigur. Ah, atunci veti incepe sa vedeti oamenii intr-un nou fel. Energiile nu va vor afecta negativ, asa cum o faceau. Doar curatati incaperea.

Da, intr-adevar, puteti curata masina. Puteti curata aerul din jurul vostru. Oh, si unii dintre voi care sunt deranjati de aceste entitati non-fizice care trec tot timpul, perturbandu-va intotdeauna, le puteti curata si pe acestea la fel de bine. Aduceti-le inapoi la starea lor energetica originala, o stare de energie pura si echilibrata.

Din nou, nu inseamna schimbarea lor decat daca acestea aleg sa se schimbe. Este pur si simplu schimbarea felului in care le percepeti si in care aduceti energiile inauntru… simplu, principii simple, de curatare. Curatati energia din aceasta draperie rosie din spatele nostru si veti incepe sa o vedeti intr-un nou fel, vibrant si dinamic, cu mai multa adancime.

Oh, pe masura ce continuati sa faceti curatarea, sa permiteti curatarea, veti observa ca totul incepe sa se schimbe. Si, din nou, trebuie sa va reamintim: nu fortati curatarea. Pur si simplu transmutati; pur si simplu mergeti inapoi la starea energetica originala. Spuneti oricarui obiect ar fi ca vreti sa-i vedeti esenta. Nu vreti sa vedeti fatada intunecoasa. Vreti energia reala din spatele acesteia.

Deci, Shaumbra, acesta este un dar pe care vi l-ati facut voua insiva, nimic cu care trebuie sa va luptati. Doar sa-l aplicati practic in viata voastra. Sa-l aplicati practic in deciziile pe care le faceti pentru voi. Curatare… aplicat practic abundentei din viata voastra. Clar… oh, unii dintre voi au probleme atat de intunecate cu abundenta. Curatati acestea. Aduceti-le inapoi la sursa energetica originala. Clarificarea poate fi atat de simpla ca a face o respiratie profunda si a constientiza ca vreti sa clarificati acel lucru.

Cand plecati din aceasta mareata camera in care ne intalnim si mergeti inapoi in lumea dualitatii… oh, intr-adevar, vor fi lucruri care sa va traga si sa va smuceasca. Stiti cum este asta; s-a intamplat si inainte. Mergeti in lumea din jurul vostru, ceea ce numiti lumea Vechii energii si imediat va simtiti bombardati de energiile ei, dezechilibrele ei, luptele ei. Imediat va simtiti tras in ea.

Asa cum am spus inainte, va simtiti obositi, storsi si epuizati. Aceasta este deoarece constiinta Vechii Energii cu adevarat, cu adevarat vrea ceea ce aveti voi. Vrea o constiinta a Noii Energii, un nou fel de a fi. Cauta aceasta; cu adevarat o vrea. Dar, uneori, acea constiinta veche uita. Si vrea iubirea voastra. Vrea energia voastra atat de mult incat va trage inapoi fara sa stie ca prin a va trage inapoi inseamna, de asemenea, sa va sufoce. Deci, cand mergeti in lumea din jurul vostru, inapoi la familiile voastre si la serviciu, faceti o respiratie profunda si curatati. Intelegeti ca nu va poate trage inapoi atunci cand sunteti in claritatea voastra. Intelegeti ca incearca sa va iubeasca, dar inca nu stie cum. Incearca sa va iubeasca, dar nu stie cum.

Intr-un fel, pe cat de straniu ar suna, stati pe varful propriului vostru munte. Nu este despre aroganta; nu este despre suprematie. Inseamna pur si simplu sa stati in spatiul vostru clar. Stiti ca atunci cand stati pe un varf de munte aerul este clar. Soarele este mai intens. Culorile sunt mai stralucitoare. Stati in varful propriului vostru munte. Mentineti spatiul vostru. Fiti clari.

In urmatorul an vom folosi acest minunat dar al claritatii in atat de multe Shoud-uri pe care le vom avea impreuna. Il vom folosi in atat de multe aplicatii practice ale iluminarii voastre in viata.

Este o onoare pentru noi toti din partea noastra, inclusiv pentru Kuthumi (unele rasete), sa continuam sa lucram cu voi. Deci, dragi Shaumbra, va vom cere sa va imbratisati intre voi, o imbratisare clara pe masura ce incheiem energiile acestei intalniri. Si, da, intr-adevar, Cauldre, mi-ar placea sa merg in audienta din nou pentru imbratisari.

Si asa este!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.