Conexiunea spirituala a nasterii

on

Aceasta este o invitatie ca sa adaugati conexiunea spirituala la nasterea unui copil…

Asa cum, probabil, intuiti sau banuiti, nasterea unui copil nu este doar o experienta medicala sau fiziologica, ci este parte dintr-un proces spiritual miraculos care permite Sufletului sa treaca printr-o incorporare biologica, cu alte cuvinte, sa-si trimita un reprezentant pe Pamant care, la un moment dat (numit si `a doua nastere`, `trecerea pe Podul de Sabii` sau `nasterea spirituala`), sa-l invite in viata de pe Pamant. Nasterea este o tranzitie spirituala pentru „bebelus”, dar si un moment in care conexiunea energetica dintre cei implicati poate determina ca procesul sa nu fie plin de greutati si dureri sau traume psihice si, cel mai adesea, evitarea repetarii povestilor despre problemele intalnite pana acum in procesul nasterii. Este, literalmente, la alegerea dumneavoastra!

Parintii in devenire (mai exact viitoarea mamica, dar si tatal – in egala masura), biologici sau care fac adoptie, sunt invitati sa participe prin realizarea unei conexiuni minunate, fara cuvinte, cu Sufletul care vine – lucru care are un efect imens asupra procesului fizic al nasterii.

Ghidul DreamWalker pentru tranzitia prin nastere, numit Adoula – care actioneaza in calitate de conector al nasterii -, este pregatit sa lucreze cu parintii care asteapta un copil pentru a dezvolta o conexiune profunda, spirituala, cu viitorul lor copil cu mult inainte ca nasterea sa aibe loc. Tocmai din acest motiv, intregul proces al conceptiei, sarcinii si nasterii sunt mult mai fluente si mai implinitoare pentru toate partile implicate, eliminand marea parte de dureri si traumele asociate adesea cu sarcina si cu nasterea.

Dincolo de lucrurile minunate care s-ar putea spune, este aspectul uman care poate fi menajat si ajutat prin a va acorda beneficiul unui serviciu din partea unui Adoula pentru a va sustine direct si indirect in acest proces intens, complex si miraculos – numit aducerea pe lume a unui copil. Adoula este pregatit sa faca lucrurile mult mai simple si usoare, dar si sa fie un sprijin ori de cate ori este nevoie. Daca va puteti imagina ca meritati, ca va puteti permite sa beneficiati de un suport real de-a lungul acestui proces – il veti primi cu siguranta. Restul detaliilor – se rezolva intr-un fel sau altul, mai ales daca alegerea dumneavoastra este de a trai aceasta experienta la cel mai inalt nivel, cu bucurie si cu angajamentul de a experimenta dincolo de povestile mondene sau care circula actualmente intre `mamici` si `tati`. Necesita anumita doza de curaj de a trece dincolo de mentalitatile societatii actuale, de a trece dincolo de indoieli de orice fel si… pur si simplu, de a trai liber o experienta extinsa in ceea ce priveste nasterea, mai exact, aducerea pe lume a unui copil.

Adoula este pregatit pentru aceasta experienta de asistare si ghidare a procesului catre cele mai bune rezultate.

Ca nota de final – stim ca, uneori, cuvintele sunt usor de spus sau de scris… de aceea aducem angajamentul ferm de asistare, de facilitare si de cel mai inalt nivel de suport pentru cei care doresc sa experimenteze procesul de a aduce pe lume un bebelus… Privind istoric, acest tip de serviciu nu a mai fost prezent din timpurile Greciei antice, astfel ca este de inteles orice retinere sau ezitare. Cu toate acestea, cei care au experimentat aceasta asistare, fie ca au fost la primul copil sau nu, sunt pe deplin multumiti…

Cateva dintre beneficii:
Pe masura ce Adoula ii asista pe parinti pentru crearea unei conexiuni puternice cu mult timp inainte ca entitate sa vina, beneficiile anticipate sunt:

  • cresterea ratei fertilitatii (pe cale naturala, fara tratamente bazate pe medicamente)
  • reducerea avorturilor spontane, tocmai datorita conexiunii realizate cu entitatea care vine
  • reducerea necesitatii pentru sectiuni Caesariene si folosirea pastilelor pe parcursul nasterii,
  • reducerea anxietatii post-natale in fiecare parinte si o foarte mica incidenta a depresiei de dupa nastere la mama;
  • Bebelusul va fi mult mai sanatos si fericit pe parcursul copilariei.
  • Cel mai important dintre toate: copiii vor sti ca au fost alesi si ca sunt iubiti.

Ca reamintire: nasterea este un proces spiritual, nu doar unul biologic.

De asemenea, nasterea este un proces natural si, atunci cand oamenii interfereaza acest proces, devine nenatural, muncit, dificil si provocator. Procesul nasterii este o frumoasa desfasurare, o inflorire care permite fiintei spirituale sa experimenteze fiecare aspect al creatiei, inclusiv lumea fizica.

Întrebari frecvente:

Ce pot astepta de la colaborarea cu Adoula spiritual?
Adoula poate incepe sesiunile de asistenta cu mama (in cazul ideal, chiar cuplul) inainte de a se produce conceptia. Parintele sau parintii viitori vor primi informatiile specifice pre-conceptiei si recomandari de la Adoula cu care lucreaza.
Pentru fiecare trimestru al sarcinii se face o anumita activitate pentru conectare. Mama, sau ambii parinti, vor fi sfatuiti de Adoula cu care lucreaza despre ce trebuie facut pentru fiecare faza a sarcinii pentru realizarea celei mai bune conexiuni cu viitorul lor copil.
Adoula va avea sesiuni periodice cu activitate de conectare impreuna cu parintii de-a lungul sarcinii si parintii vor primi, de asemenea, sfaturi despre ce ar trebui sa faca ei insisi periodic.
În mod evident, in afara de un mod mai profund de abordare a procesului, inclusiv la nivel practic, rezultatele si beneficiile familiei pot fi notabile…

Ce se asteapta de la parinte sau parinti?
Adoula va sfatui parintii despre cum sa-si creeze un spatiu sigur in care sa se conecteze cu viitorul copil pe care-l asteapta. Ei vor primi, de asemenea, sfaturi care sa-i ajute sa se ingrijeasca cat mai bine pe parcursul acestui proces.

Ce se poate spune despre rolul tatalui?
Prezenta tatalui este importanta in aceasta activitate si este recomandabila participarea sa la procesul de conectare, inclusiv propria activitate de conectare cu viitorul copil impreuna cu mama. În orice caz, daca alegerea lui este sa nu participe la proces (inclusiv prezentarea unor motivatii care impiedica participarea sa), se poate lucra doar cu mama pentru realizarea conexiunii.

Poate Adoula sa lucreze cu mama sau cu un cuplu cand este deja o sarcina?
Da. Adoula poate incepe activitatea de conectare cu mama sau cuplul chiar si in situatia in care este deja prezenta sarcina, dar nu mai tarziu de luna a sasea a sarcinii.

Care sunt limitele unui Adoula?
Adoula face recomandari parintilor, specifice pentru fiecare perioada in ceea ce priveste unele cerinte pentru asigurarea unei conexiuni eficiente, fluente si care sunt verificate in practica de client. Unele recomandari vor aparea ca obligatii si in acordul de colaborare. În ce priveste domeniul medical sau psihic, recomandarea va fi de a consulta medicul de specialitate, sfatul putand fi, adesea, doar consultativ.

Cat de mult dureaza colaborarea cu Adoula?
Dupa ce are loc nasterea, Adoula poate continua colaborarea cu parintii si copilul pana la maxim 9 luni, ajutand la consolidarea conexiunii dintre cei 3, lucru care poate aduce o viata mai usoara si mai armonioasa impreuna (reducand considerabil deranjul reciproc, cat si aparitia reactiilor alergice – de orice fel).

Care pot fi beneficiile acestei activitati?
Parintii pot deveni constienti, mai ales, despre `alegerile constiente` si despre impactul acestora asupra conceptiei, sarcinii, dar si asupra propriei vieti – in general. Parintii devin constienti, de asemenea, de energiile naturale asociate nasterii si despre cum sa permita procesului nasterii sa devina o descoperire minunata.
Probabil, cel mai mare beneficiu, in orice caz, este ca parintii vor simti o conexiune spirituala cu noul bebelus, lucru care aduce beneficii si pentru copil, de asemenea.

Servicii

În general, la prima intalnire cu parintii sau parintele care doreste beneficiul conexiunii spirituale pentru nastere se stabilesc termenii colaborarii – daca este adecvata sau ce isi doresc parintii de la acest tip de serviciu etc.

Cazul ideal este inceperea colaborarii din faza de preconceptie.

Sunt acceptate si alte momente pentru inceputul colaborarii.

În primele intalniri, parintii vor completa si discuta cu Adoula 2 seturi de fomulare care pregatesc activitatea de conectare si releva daca este nevoie de facilitare suplimentara pe anumite segmente cu fiecare dintre parinti.

În afara de situatia celui de-al 3-lea trimestru al sarcinii, media intalnirilor pentru activitatea de conectare este de una in fiecare saptamana, preferabil in aceeasi zi a saptamanii, la aceeasi ora. În semestrul al 3-lea (lunile 7-9), media intalnirilor este o data la 2 zile.

În general, intalnirile includ discutii legate despre procesul de nastere, ce ar trebui facut pentru fiecare etapa in parte, instruire in practicarea `respiratiei constiente`, diverse tipuri de facilitari in eliberarea blocajelor sau a ingrijorarii – in functie de nevoile clientilor – si activitatea de conectare propriu-zisa.

Variante de servicii pentru care puteti opta:
Facilitare spirituala (consiliere pentru alegeri si respiratie) incepand cu preconceptia, pe parcursul intregii sarcini, nasterea si 9 luni dupa nastere (mai mult de 18 luni)
Facilitare spirituala (consiliere pentru alegeri si respiratie) incepand cu preconceptia, pe parcursul intregii sarcini, nasterea inclusiv (mai mult de 9 luni)
Facilitare spirituala (consiliere pentru alegeri si respiratie) incepand cu preconceptia si pe parcursul primului trimestru (mai mult de 3 luni)
Facilitare spirituala (consiliere pentru alegeri si respiratie) incepand cu preconceptia si pana la al-doilea trimestru inclusiv (mai mult de 6 luni)
Facilitare spirituala (consiliere pentru alegeri si respiratie) incepand cu preconceptia si pana la al treilea trimestru inclusiv (mai mult de 9 luni)

Pachete de sarcina (cand este o sarcina deja confirmata medical)
Începand cu primul trimestru, de-a lungul restului de sarcina, nastere si 9 luni dupa nastere (aproximativ 18 luni)
Începand cu primul trimestru, de-a lungul restului de sarcina si nastere (aproximativ 9 luni)
Începand cu primul trimestru, de-a lungul restului de sarcina (aproximativ 9 luni)
Începand cu al doilea trimestru, de-a lungul restului de sarcina, nastere si 9 luni dupa nastere (aproximativ 15 luni)
Începand cu al doilea trimestru, de-a lungul restului de sarcina si nastere (aproximativ 6 luni)
Începand cu al doilea trimestru, de-a lungul restului de sarcina (aproximativ 6 luni)

Preturile si modalitatile de colaborare sunt stabilite pe parcursul primelor intalniri pentru conexiune.

Daca doriti mai multe informatii sau stabilirea unei intalniri pentru a discuta pe aceasta tema, va invit sa-mi scrieti un mesaj.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.