Scrisoare pentru oamenii care se trezesc

De la Tobias
www.crimsoncircle.com

Şi aşa este dragi prieteni, am auzit chemarea voastră. Am auzit rugăciunile voastre, am simţit durerea voastră şi cunoaştem confuzia voastră. Acesta este motivul pentru care vă aducem acest mesaj. Şi-a găsit drumul către voi purtat de vânt. Şi-a găsit calea către voi prin procesele voastre – aţi putea spune că prin Internet – printr-un prieten care vi l-a dat sau, probabil, numai prin ceea ce pare să fie aleatoriu, dar am auzit chemarea şi rugăciunea voastră. Am venit să răspundem.

Eu sunt Tobias din Consiliul Crimson, un ordin angelic care este aici ca să lucreze cu învăţătorii conştiinţei atât pe Pământ, cât şi din alte tărâmuri. Mă alătur astăzi de fiinţele angelice care vin dintr-un loc al iubirii şi compasiunii să vă sprijine şi să vă iubească.

De asemenea, aducem acest mesaj împreună cu un grup de îngeri umani. Ei sunt în formă omenească pe Pământ în acest moment, dar ei sunt într-adevăr îngeri. Ei au explorat conştiinţa şi Spiritul şi Dumnezeu de-a lungul a eoni de timp. Ei sunt încarnaţi fizic pe Pământ în acest moment. Ei ar putea fi vecinii de la următoarea uşă, membrii familiei voastre sau prieteni sau, probabil, oameni pe care nici nu-i cunoaşteţi. Dar ei sunt pe Pământ în acest moment în serviciu ca tip nou de învăţător şi ghid. Ei au explorat tărâmurile noii conştiinţe şi Noua Energie şi întregul concept “Eu Sunt” (I Am), care înseamnă Spirit, Dumnezeu, integrate cu Sinele pe Pământ.
Reunim energiile îngerilor, ale Spiritului şi ale acestui grup de pe Pământ, numit Shaumbra, pentru a vă aduce acest mesaj ca răspuns la chemarea voastră.

Treceţi printr-un proces de trezire spirituală. Procesul de trezire poate fi provocator, poate fi înşelător şi poate fi minunat – toate acestea în acelaşi timp.
Ştiţi că treceţi printr-un proces de trezire spirituală din momentul în care începeţi să vă întrebaţi despre lucruri pe care nu le-aţi întrebat niciodată înainte, din momentul în care începeţi să vă întrebaţi de ce sunteţi aici pe Pământ, care este însemnătatea vieţii, ce ar trebui să faceţi chiar acum.

Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care modul prin care aţi rezolvat problemele în trecut nu pare să mai funcţioneze şi din momentul în care cunoaşteţi că viaţa înseamnă mai mult dar vi se pare că nu puteţi atinge aceasta. Cunoaşteţi că există o cale mai măreaţă, dar nu ştiţi care este aceasta. Cunoaşteţi că sunteţi gata să treceţi la un nou nivel al trăirii şi înţelegerii, dar nu ştiţi cum să ajungeţi acolo.

Treceţi printr-un proces de trezire când vă simţiţi retrăgându-vă în voi, când vă simţiţi începând să nu mai vreţi atât de multă activitate externă, din momentul în care nu aveţi nevoie de stimulare sau de drama pe care aţi avut-o în trecut.

Treceţi printr-un proces de trezire când, în momentele voastre liniştite, probabil târziu în noapte, trimiteţi chemarea în afară către Dumnezeu neştiind dacă chiar există un Dumnezeu acolo, cel puţin în modul vechi. Trimiteţi chemarea în afară pentru fiinţa superioară sau puterea superioară aflată undeva, acolo. Şi daţi un mesaj complet din inimă, din cea mai adevărată parte a fiinţei voastre – “Dragă Spirit, dragă Dumnezeu, sunt gata”. Din adevărul fiinţei voastre spuneţi: “Dragă Spirit, dragă Unitate Eternă, sunt dispus să fac orice dar nu ştiu ce ar trebui să fac”.

Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care toate credinţele vechi nu mai par atât de adevărate şi lucrurile la care ţineaţi cu atâta drag şi pe care le ţineaţi aproape acum par să fie ca amintirile din trecut, precum căile din trecut. Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care lucrurile care erau, în mod obişnuit, visele şi scopurile, dorinţele sinelui uman nu mai contează cu adevărat, dar nu mai ştiţi ce contează.

Dacă ascultaţi sau citiţi sau aţi fost atins de acest mesaj, suntem aici ca să vă spunem că nu sunteţi singur. Există fiinţe angelice care sunt cu voi chiar acum – nu cândva în viitor, nu cândva într-un trecut pe care nu vi-l amintiţi chiar atât de bine – ci chiar acum. Cu o simplă respiraţie se deschide poarta pentru noi pentru a fi aproape de voi, pentru a vă iubi, pentru a vă reaminti originile voastre angelice, pentru a vă anunţa că avem cea mai mare compasiune şi iubire pentru voi. Nu sunteţi singuri.

Simpla respiraţie chiar din acest moment permite intrarea iubirii şi compasiunii multor oameni de pe Pământ, chiar acum, care au trecut sau care trec în acest moment printr-un proces foarte similar – trezirea Spiritului. Ei ştiu cum este să pierzi acele lucruri care vă erau apropiate şi dragi. Ei ştiu cum este să le fie provocate sistemele de credinţă la fiecare nivel. Ei ştiu cum este ca lucrurile care au venit din lumea materială, care erau importante la un moment dat, să înceapă să se dizolve. Ei ştiu cum este să pierzi o relaţie sau, măcar, să ai iluzia de a o pierde, astfel încât ei şi, acum, şi voi puteţi începe să aveţi relaţia cu voi înşivă. Cu simpla respiraţie vă puteţi deschide şi vă puteţi permite să nu mai fiţi singuri.

Ştim că a fost dificil şi provocator şi cunoaştem atât de mult prin ce aţi trecut, deoarece este foarte emoţional şi uneori dramatic. Cunoaştem că aţi încercat să vă daţi seama în mintea voastră. Aţi folosit sisteme şi structuri şi metode şi încă nu aţi găsit răspunsurile. Aţi încercat să analizaţi dar este ceva care nu poate fi analizat. Poate fi numai simţit şi experimentat.

Probabil aţi căutat consiliere – de la profesionişti sau doar de la prieteni – dar cunoaşteţi în inima voastră despre cuvintele pe care vi le spun că nu îndeplinesc cu adevărat căutarea profundă interioară de a vă cunoaşte pe voi înşivă şi de a cunoaşte Spiritul din voi înşivă.

Cunoaştem că sunt momente în care aţi vrea doar să dispăreţi. Vreţi doar să vă stingeţi. Nici măcar nu este vorba despre a muri, ci doar să ieşiţi în afara existenţei. Provocările, transformarea, schimbările pot fi atât de covârşitoare şi să cauzeze o asemenea duritate încât alegeţi doar să ieşiţi în afara existenţei.

Îngerii care sunt cu voi chiar acum înţeleg călătoria voastră. Ei au un mesaj pentru voi astăzi: Nu sunteţi singur. Ei vor să ştiţi că procesul prin care treceţi este chiar unul natural. Poate părea să fie confuz şi vă puteţi simţi pierdut, dar ceea ce faceţi este foarte natural. Voi permiteţi vechii faţade umane şi iluziei a cine credeaţi că sunteţi să se stingă. Pe măsură ce se stinge, ceea ce începeţi să cunoaşteţi în cel mai adânc, în cel mai iubitor nivel este pe voi înşivă ca Dumnezeu de asemenea; pe voi înşivă ca Spirit; pe voi înşivă ca divin, nemaifiind limitat de vechea identitate umană, ci înţelegând acum că sunteţi etern, că sunteţi grandios şi că vă puteţi alege propria realitate, chiar şi cum să trăiţi pe Pământ chiar acum.

Aceia dintre noi care se adună în jurul vostru împărtăşesc cu voi că toate răspunsurile sunt în interior. Ele nu sunt pentru a fi găsite cu vreun guru. Ele nu sunt pentru a fi găsite cu vreo fiinţă angelică. Răspunsurile sunt în interiorul vostru. Trăind în această stare de dualitate aşa cum aţi făcut, trăind cu conceptul de lumină şi întuneric, bun şi rău, masculin şi feminin, v-aţi băgat, de asemenea, într-un sistem de credinţă care spune că răspunsurile sunt în altă parte. Dar, într-adevăr, ele sunt în interiorul vostru. Ele vin din cel mai adevărat şi cel mai preţios loc din interior şi ele pot fi descoperite într-un moment liniştit, în momentul respiraţiei, în momentul acceptării voastre înşivă.

Împărtăşim cu voi că nu există ţel, nu există scop, nu există vreun Dumnezeu într-un rai îndepărtat care vă pune să treceţi printr-un labirint sau printr-o cursă cu obstacole. Realitatea este că fiecare lucru din viaţa voastră este despre creaţia voastră, despre voi descoperind frumuseţea, despre voi descoperind profunzimea realităţii. Tot ceea ce experimentaţi chiar acum în viaţa voastră este prin alegerea voastră. Nu există forţe exterioare sau fiinţe care vă direcţionează viaţa. Nimeni nu dictează destinul vieţii voastre. Veţi descoperi că toate sunt prin alegerea voastră.

În momentul în care vă asumaţi stăpânirea de voi înşivă, veţi începe chiar să înţelegeţi frumuseţea călătoriei voastre. Veţi înţelege că nu sunteţi pierdut deloc. Aţi fost doar atât de adânc scufundaţi într-o experienţă care este plină de bogăţia vieţii, chiar dacă experienţele au fost dureroase uneori. Viaţa voastră de până acum a adus noi profunzimi şi înţelesuri pentru sufletul vostru.

În acest moment, în trezirea la sinele vostru adevărat, este timpul să spuneţi adio vechiului vostru sine uman. Aţi încercat să vă agăţaţi de el şi să-l reparaţi şi să-l înviaţi şi acum este timpul să vă luaţi rămas bun de la acea identitate umană, de la credinţele limitate, de la vechile căi ale karmei, de la vechile progresii de vieţii care v-au ţinut în vechiul carusel. Este timpul să vă luaţi rămas bun de la acestea.

O parte din voi s-ar putea simţi tristă pentru aceasta. Este moartea vechii conştiinţe, nu o moarte a corpului fizic, ci o moarte a conştiinţei. Dar, pe măsură ce vă luaţi rămas bun de la vechiul sine, de asemenea, eliberaţi energii care erau blocate sau rănite, energii care nu vă mai servesc şi care nu v-au servit de multe, multe vieţi.

Pe măsură ce vă luaţi rămas bun de la vechiul vostru sine uman, descoperiţi o nouă libertate. Este ca şi cum aţi da jos un costum sau o armură care nu mai este necesară. Când eliberaţi vechiul aspect uman, în momentul în care vă luaţi rămas bun, creaţi acum un spaţiu în interiorul vostru pentru a permite în sinele grandios sinele divin şi sinele vostru angelic. Divinitatea voastră a aşteptat cu răbdare, a aşteptat ca voi să terminaţi minunatul joc, a aşteptat ca voi să faceţi o alegere de a invita divinul vostru în propria viaţă.

În momentul în care vă luaţi rămas bun de la sinele vostru uman, aceasta aduce la suprafaţă problemele legate de frică, de moarte şi de pierderea controlului. Dar acestea sunt toate iluzii.

Când lăsaţi să plece ceea ce gândeaţi că sunteţi, faceţi loc acum să fiţi tot ceea ce sunteţi cu adevărat. Aţi putea avea un sentiment că dacă lăsaţi să plece, veţi cădea în vreun abis întunecat din care nu veţi mai reveni vreodată, nu veţi fi găsit vreodată, probabil chiar să hoinăriţi prin dimensiuni şi universuri pierdute. Dar acest grup de îngeri care este cu voi chiar acum, grupul de oameni care este cu voi, au trecut toţi prin această experienţă şi toţi înţeleg că atunci când laşi să plece ceea ce gândeai că eşti, când ai încredere în tine însuţi în cel mai intim, în acel minunat nivel, acum vei descoperi cine eşti cu adevărat.

Aceasta este alegerea voastră, bineînţeles. Dar voi aţi trimis chemarea către noi, v-aţi rugat la noi, aţi cerut răspunsuri şi de aceea suntem aici acum.

În trezirea la sinele vostru adevărat, de asemenea, vă luaţi rămas bun de la Pământ aşa cum l-aţi cunoscut. Mulţi numesc Pământul “Gaia”, pământul, apa, cerul. Gaia este de fapt un spirit care a îngrijit Pământul, care a alimentat Pământul, toate elementele sale, toate animalele sale şi toate pădurile sale, chiar de la începtul timpului pe Pământ. În trezirea la voi înşivă şi luându-vă rămas bun de la Gaia, înţelegeţi că nu este responsabilitatea altui spirit să aibe grijă de planetă. Este responsabilitatea voastră să fiţi parte din ea.

Spiritul Gaiei pleacă încet, încet astfel încât voi şi toţi ceilalţi oameni să puteţi prelua responsabilitatea pentru apa pe care o beţi, pentru pământul pe care călcaţi, pentru cerul de deasupra voastră, pentru viaţa plantelor şi viaţa animalelor. Ce experienţă binecuvântată şi minunată este să-i mulţumiţi Gaiei pentru tot ce a făcut ea, să vă luaţi rămas bun şi să acceptaţi acum responsabilitatea acestei planete.

În trezirea prin care treceţi, este de asemenea timpul să vă luaţi rămas bun de la conştiinţa umană aşa cum aţi cunoscut-o. Nu veţi mai fi niciodată la fel. Recent, Pământul a trecut într-o nouă eră şi într-un nou tărâm. Îl numim noua conştiinţă sau Noua Energie. În această nouă conştiinţă toate lucrurile se schimbă. Pământul, conştiinţa umană şi oamenii evoluează chiar acum. Schimbarea pe care o vedeţi în afara voastră poate părea haotică. Poate părea că lucrurile se deşiră, totul destrămându-se. Poate părea că sunt lipsuri de bunuri vitale. Poate părea că totul este dezechilibrat.

Este momentul să lăsaţi aceasta să plece, de asemenea, pentru că umanitatea trece printr-un proces incredibil de transformare. Ei trec prin schimbări importante şi ceea ce pare să fie lipsa combustibilului sau petrolului este, de fapt, mult mai important pentru noi dezvoltări tehnologice, noi surse de energie. În locul folosirii vechiului combustibil fosil, este vorba despre descoperirea noului combustibil. Ceea ce pare lipsă de alimente este, în realitate, despre a privi cum să fie îngrijită biologia într-un mod nou, cum să fie alimentată într-un nou fel, cum să fie crescute recoltele într-un nou mod, eficient şi natural.

Schimbările din guverne, schimbările din politică sunt toate parte din proces. Este uşor să intri în frică şi îngrijorare despre ce se va întâmpla în lume acum, dar acest grup îngeri şi oameni cunosc că este doar evoluţie. Ei cunosc că schimbarea poate părea haotică, dar legile naturale ale evoluţiei şi expansiunii sunt în desfăşurare acum şi voi participaţi în aceasta.

Este vorba despre a vă lua rămas bun de la lume aşa cum aţi cunoscut-o, chiar şi în termeni de finanţe, prosperitate şi bogăţie. Pentru atât de mulţi ani pe Pământ, bogăţia, puterea, banii au fost concentraţi în doar câteva locuri şi deţinute de doar câţiva oameni din câteva ţări. În noua conştiinţă acest dezechilibru nu mai funcţionează. Astfel că bogăţia, chiar şi echilibrul a ceea ce aţi numi putere, sunt redistribuite. Nu înseamnă că toată lumea primeşte mai puţin, înseamnă doar că ajung şi cei care erau în urmă.

Lumea nu se prăbuşeşte, lumea evoluează. Lumea se redistribuie. Lumea devine mai echilibrată şi echitabilă.

În procesul de trezire, viaţa poate părea întunecată şi confuză. Poate părea să fie rea. Suntem aici ca să vă spunem că este doar evoluţie. Lumea va merge mai departe. Noua Energie va veni. Noua înţelegere a ştiinţei şi a matematicii, a tehnologiei şi a educaţiei, a finaţelor şi a medicinei, toate vin în existenţă acum.

Procesul de trezire poate fi în singurătate, pentru că este vorba despre redescoperirea a cine sunteţi fără a fi nevoie să vă spună alţii, fără a avea forma sistemelor de credinţă ale altora şi să vă creeze viaţa voastră. Cunoaştem că aţi trecut printr-o foarte întunecată şi însingurată şi, uneori, foarte tristă parte a vieţii voastre, simţindu-vă atât de pierdut şi de confuz, ca şi cum nimeni nu ar asculta. Dar aceste fiinţe angelice şi fiinţe umane vor să vă anunţe că v-am auzit. Cunoaştem prin ceea ce aţi trecut. Şi vrem să ştiţi că nu sunteţi niciodată singur.

Procesul vostru de trezire va continua să se desfăşoare şi, pe măsură ce se desfăşoară, veţi vedea frumuseţea în aceasta. Veţi vedea cum voi, ca fiinţă divină, de fapt aţi planificat acestea pentru voi înşivă. Veţi vedea cum frica pleacă. Iluzia dualităţii dispare pentru a fi înlocuită de cunoaşterea unui nou adevăr.

Vă aducem acest mesaj astăzi de la îngeri şi de la toţi cei care trec prin procesul de trezire: Nu sunteţi singuri.

Şi aşa este.

http://www.crimsoncircle.com/documents/LettertoAwakeningHumans.pdf

http://www.crimsoncircle.com/audio/special/A_Letter_To_Awakening_Humans.mp3

http://www.weebly.com/weebly/apps/generateVideo.php?source=weebly&elementid=636661089329746137&ineditor=0&align=center&width=560&height=282&video=6/7/0/0/6700495/tobias_-_a_letter_to_awakening_humans_-_part_1_815.mp4&image=6/7/0/0/6700495/tobias_-_a_letter_to_awakening_humans_-_part_1.jpg
http://www.weebly.com/weebly/apps/generateVideo.php?source=weebly&elementid=538616421674362043&ineditor=0&align=center&width=560&height=282&video=6/7/0/0/6700495/tobias_-_a_letter_to_awakening_humans_-_part_2_307.mp4&image=6/7/0/0/6700495/tobias_-_a_letter_to_awakening_humans_-_part_2.jpg

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.