Întrebări și răspunsuri

Despre Şcoala tranziţiei „DreamWalker Ascension”

Întrebare: Ce înseamnă Dreamwalker?
Răspuns: DreamWalker era – în tradiţia diverselor culturi – vraciul sau înţeleptul comunităţii, iar acum, termenul este adus în actualitate într-o formă accesibilă şi aplicabilă în societatea modernă pentru oricine vrea să cunoască mai mult despre viaţă şi despre el însuşi – în primul rând. Specializările Dreamwalker ţin de procesele vieţii: Naştere, Trezire spirituală şi Moarte.
DreamWalker este ghid fără agendă: acel prieten care facilitează trecerea/tranziţia printr-un proces care, de cele mai multe ori, poate aduce stări de teamă, de singurătate, de nesiguranţă, iar prezenţa unui om/prieten/Dreamwalker are efectul de a diminua aceste stări şi de a permite efectuarea tranziţiei în siguranţă şi dincolo de orice teamă.

Întrebare: Care este diferenţa dintre aceste informaţii şi sistemele religioase, spre exemplu religia creştină, chiar dacă nu am fost îndoctrinată de educaţia din partea părinţilor?
Răspuns: Aceste informaţii fac parte din categoria acelor răspunsuri care nu se găsesc şi nu sunt date de către sistemele religioase (în general şi de către toate). Orice om de bun simţ vrea să afle natural ce îl aşteaptă după moarte, ce este moartea, de ce este un fapt obligatoriu şi inevitabil prezent în viaţa omenească. Şcolile DreamWalker sunt un răspuns direct şi clar, apărute din dorinţa oamenilor de a afla mai multe despre ei înşişi, despre viaţă şi despre moarte. Şcolile Dreamwalker sunt o altă perspectivă asupra vieţii şi a morţii şi oferă participanţilor prin procesul de ”Şcoală de 3 zile” libertatea alegerii şi a propriei decizii dacă informaţia şi experienţa Şcolii le este de folos, dacă le răspunde întrebărilor profunde şi oferă posibilitatea alegerii dintre perspectivele prezentate de societate, ştiinţă, religie etc. În mod sincer şi practic, Şcolile sunt răspunsul la întrebările simple şi fireşti pe care majoritatea oamenilor şi le pun pe la diverse vârste în contextul spiritualităţii sau chiar şi numai al religiozităţii. Şcolile DreamWalker oferă dreptul de a alege şi pentru că, din experienţa istorică a diverselor curente spirituale şi religioase a rezultat că impunerea sau dogmatizarea unei idei nu duce la rezultate prea plăcute… iar alegerea este, între altele, dreptul natural al oricărui om… Între altele, esenţa şi meritul experienţei de DreamWalker este conştientizarea acestui drept natural de a alege… în orice moment.
Înainte de a fi calificat să prezint informaţia Şcolii DreamWalker, am trecut prin experienţă ca „student”, motivat de căutarea acestor răspunsuri pe care să le simt ok în interior, să răspundă celor mai profunde căutări şi studii pe care le făceam; după ce am experimentat creştinismul greco-catolic, creştinism ortodox, creştinism catolic, arte marţiale, yoga, metafizică, cărţi ale unor maeştri iluminaţi precum Osho, Omaraam, Viaţa maeştrilor din Extremul Orient… am ajuns să experimentez şi DreamWalker Death School şi … sunt încă atât de entuziasmat de experienţă încât mi-am spus că merită să povestesc şi altor oameni care caută cum căutam şi eu cu ceva vreme înainte … astfel că am ajuns să prezint această Şcoală… la fel de fascinantă ca prima dată…

Întrebare: Care este efectul acestei informaţii – te îndepărtează de la credinţa în Dumnezeu promovată de religia creştină? Spre exemplu, mergi la biserică cu o problemă şi ieşi cu o stare aparte şi cu încrederea că va fi mai bine…
Răspuns: În toate Şcolile prezentate de Crimson Circle, în toate materialele, informaţia este prezentată astfel încât să aducă experienţa spirituală, conexiunea cu ideea de Dumnezeu ca practică zi de zi, în viaţa de zi cu zi. Experienţa este atât de simplă şi intensă încât, uneori, nu mai simţi nevoia să mergi numai la biserică pentru a găsi acea stare deoarece găseşti din propria experienţă că este atât de simplu şi accesibil să o faci oricând şi în orice context… Este o experienţă dincolo de orice speculaţie intelectuală sau filosofie… Cum ar spune nişte prieteni dragi – „este ceea ce este” – sau, mai simplu, „doar este”!

Întrebare: Care este forma de „validare” a experienţei oferită de DreamWalker School?
Răspuns: Şcoala este structurată astfel încât să ofere toată informaţia necesară experienţei practice din a doua zi, în cazul DreamWalker Death o experienţă practică de ghidare a unei persoane dragi până la Podul cu Flori. Informaţia şi propria trăire, propriile stări şi sentimente vor fi, în cele din urmă, instrumentele pe care le vor folosi participanţii la Şcoală în a decide dacă răspunsul este satisfăcător, dacă le-a îndepărtat orice îndoială şi nedumerire faţă de viaţă şi moarte… nu numai în minte, dar şi în inimă!
La ora actuală sunt peste 2000 de oameni care au experimentat această Şcoală şi, din statisticile şi întrebările adunate după fiecare Şcoală de către Shaumbra Institute, nu s-au înregistrat plângeri că această Şcoală ar fi nesatisfăcătoare sau că ar fi pierdere de vreme (din întrebările standard)… toţi au spus că transformă percepţia despre viaţă şi moarte…

Întrebare: Cine sunt cei care participă la astfel de Şcoli?
Răspuns: În general, sunt cei care căută răspunsurile, chiar dacă nu le primesc de la Biserică, sisteme religioase, educaţie, familie, ştiinţă şi au curajul să treacă dincolo de mentalităţile societăţii şi grupului din care fac parte pentru a-şi găsi aceste răspunsuri. Şcolile sunt destinate facilitării găsirii acestor răspunsuri, sunt răspunsul la aceste căutări pentru cei care au curajul să experimenteze, să se prezinte cu o minte deschisă şi să lase tot ce au învăţat deoparte pe perioada experienţei.

Întrebare: Poţi să scrii ceva care să mă convingă să vin la una dintre Şcolile prezentate de tine?
Răspuns: Teoretic, da. Practic, NU. DreamWalker este ghid fără agendă, este prietenul care-ţi oferă iubire şi un punct de sprijin necondiţionate, indiferent de religia ta, de credinţele tale, de educaţia ta, indiferent de rasa din care faci parte sau … orice altceva. Din respect pentru tine şi faţă de orice client, DreamWalker este acolo … şi atât. În afara situaţiilor de înţelegere/contract pentru a face un DreamWalk, îţi va povesti despre lucruri cum ar fi spiritualitatea numai dacă ai în inima ta răspunsul deja, te va ajuta să ţi-l descoperi, să ţi-l conştientizezi… deoarece este deja în tine şi este deja al tău de drept. Poate că doar ai nevoie de un prieten ca să ţi-l descoperi… dar asta nu înseamnă că este meritul unic al unui DreamWalker… probabil va fi bucuros că ţi l-ai descoperit prin prezenţa sa…

Întrebare: Există un „loc” în care mergem după moarte în care este ca un fel de familie de acelaşi fel ca noi?
Răspuns: Da. Există un astfel de loc, dar foarte puţini ajung acolo. Acesta este şi motivul pentru care a revenit tradiţia DreamWalker: pentru a facilita această „re-amintire”. DreamWalker conduce „clientul” său până la Podul cu Flori, limita până la care se poate apropia de aceste dimensiuni „dincolo de dincolo de dincolo”, fără să cauzeze probleme propriei sale condiţii umane. „Clientul” se reîntoarce „acasă”, la familia sa spirituală pentru a se odihni după o viaţă sau, de cele mai multe ori, mai multe vieţi intense pe Pământ şi pentru a-şi putea evalua oportunitatea unei alte vieţi pe Pământ în funcţie de necesităţile sale de studiu şi de experienţă.

Întrebare: Ştiu/simt că nu mai vreau să mă întorc pe Pământ. Cum se poate realiza acest lucru?
Răspuns: Ca DreamWalker pot spune că este o alegere dintre cele 2 variante actualmente accesibile prin experienţa DreamWalker:
1. prin tranziţia prin moarte şi călătoria dincolo de Podul de Flori unde e posibil să alegi să nu te mai întorci în această experienţă vreme îndelungată;
2. Ascensiune: conştientizarea acelei alegeri făcute cu multe vieţi în urmă (sau chiar în această viaţă) de a încheia ciclurile vieţii pe Pământ şi înţelegerea procesului care are loc în urma acestei alegeri, înţelegerea informaţiilor legate de procesul de Ascensiune în timp ce eşti în corp fizic, ca om pe Pământ. Pe scurt, DreamWalker Ascension School, care presupune actualizarea acestei alegeri, printr-o serie de alegeri de nivel înalt în conştiinţă ca oportunitate oferită prin participarea la Şcoală. Pot să redau din propria experienţă, cât şi din avertismentul din timpul Şcolii: „… vă avertizez că aceste alegeri vor veni în viaţa voastră şi veţi trece prin noi schimbări şi transformări… Dacă nu vreţi să treceţi prin transformări şi schimbări… ghinion…”

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.